Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Fitness Drink
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A10-101

Fitness Drink - băutură cu conţinut de L-Carnitină, taurină şi cofeină, cu aromă de lămâie si lime, visine sau sco si lamaie.

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!


Preţ:

3,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
1 ml: 0,01 lei, 500 ml include.

Pro Nutrition Fitness Drink este o super băutură energizantă cu ajutorul căreia poţi scăpa uşor de kilogramele în plus. Conţine Taurină, Cofeină si 1000mg L-Carnitina pe porţie, binecunoscutul aminoacid cu efecte benefice în lupta cu grăsimile. Fitness Drink nu contine grăsimi.

INGREDIENTE: apă, fructoză, acidifiant (acid citric), L-Carnitină, taurină, aromă (gumă arabică, esteri glicerolici, coloranţi: caramel, galben de chinolină), citrați de sodiu, conservanți (sorbat de potasiu și benzoat de sodiu), cofeină, îndulcitori (ciclamat de sodiu, zaharină sodică, acesulfam-k). Conține cofeină!

MOD DE ADMINISTRARE: 500 ml oricând în cursul zilei. Evitati sa consumati seara, poate crea insomnii. A nu se folosi de catre cei cu hipertensiune arteriala sau probleme cardiace.

Variante disponibile
Arome
Prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.

PRODUSE RECOMANDATE
Pro Energy

Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66