Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Cell Fx SportDrink
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A3-101

Cell Fx Sport Drink, este o băutură efervescentă răcoritoare, care sprijină efortul fizic îndelungat alimentând muşchii cu nutrienţi esenţiali.

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

34,00 lei


Preţ:

30,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 

Ingrediente:C Maltodextrină, conservant: acid citric, corector de aciditate: bicarbonat de sodiu, creatină monohidrată (Creapure®), taurină, L-glutamină, L-arginină, antioxidant: acid ascorbic, cofeină, L-Carnitină, agent antiaglomerant: carbonat de magneziu.

Continut: 25 plicuri x 15g

Mod de administrare: conţinutul unui plic (15g) se dizolvă în 250ml apă. Se foloseşte 1 plic / zi înainte de antrenament.

Atentie: Cele scrise în acest prospect şi catalog sunt doar un scop de informare şi nu îşi propun să substituie sfatului medicului. Nu folosiţi informaţiile de aici pentru a diagnostica sau trata vreo problemă de sănătate sau ca prescripţie pentru orice medicament sau fel de tratament medical.  Consultaţi un medic înainte de a începe orice program de antrenament, suplimentaţie sau nutriţie,  sau daca suspectaţi că aveţi o problemă de sănătate. Daca nu sunteţi de acord cu aceste condiţii nu folosiţi acest produs.

Variante disponibile
Arome
Mod prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.

PRODUSE RECOMANDATE
Cell Fx
Dynamite Pump (30pachete)
Krea-Drive PH 11,5 (100caps)

Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66