Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Cell Fx
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A3-103

Ce este Cell Fx? Hrană pentru muşchi? - Desigur. Un produs cu efect anabolizant? - Se-nţelege de la sine. Sursă de energie debordantă? - Evident. Cell Fx este un sistem efervescent de energizare ce ajută sportivii la creşterea performanţelor.

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

43,50 lei


Preţ:

39,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Doza puternică de creatină cu riboză va crea un efect sinergic deosebit. Glutamina şi aminoacizii BCAA sunt incluşi pentru a asigura corpului o stare anabolică şi pentru a întări sistemul imunitar. Este un produs complex care-ţi va apăra masa musculară şi va grăbi regenerarea. Formula efervescentă îmbunătăţeşte absorbţia ingredientelor.

Ingrediente: dextroză monohidrată, creatină monohidrată, L-glutamină, taurină, L-arginină, L-leucină, L-izoleucină, L-valină, acidifiant: acid citric (E 330), aromă de portocale, colorant extract din paprika.

Mod de administrare: Se amestecă 1 ½ măsură (80g) din produsul CELL FX în 400ml de apă. A se utiliza un shaker sau un blender. A se administra de preferinţă 2 porţii pe zi: dimineaţa şi după antrenament.

Atentie:
Cele scrise în acest prospect şi catalog sunt doar un scop de informare şi nu îşi propun să substituie sfatului medicului. Nu folosiţi informaţiile de aici pentru a diagnostica sau trata vreo problemă de sănătate sau ca prescripţie pentru orice medicament sau fel de tratament medical.

Consultaţi un medic înainte de a începe orice program de antrenament, suplimentaţie sau nutriţie,  sau daca suspectaţi că aveţi o problemă de sănătate. Daca nu sunteţi de acord cu aceste condiţii nu folosiţi acest produs.
Variante disponibile
Arome
Mod de prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.

PRODUSE RECOMANDATE
Bcaa&Hmb
BEEF MASS
Cell Fx SportDrink
CreaRibose
Dynamite Pump (30pachete)
Gfx 8
GFX 8 (5kg)+Amino Pro Building (100tab) GRATIS!
GFX Gold Edition
GFX Professional
Krea-Drive PH 11,5 (100caps)
Pro Mass Start
Pro Nutrition Amino Pro Bulding
Pro Whey Natur

Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66