Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Arginine Fx (25plicuri)
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A4-106

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

37,00 lei


Preţ:

33,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Arginina este un aminoacid semi-esential. Este necesara în multe procese fiziologice. Aceste procese includ secretia hormonilor si îmbunatatirea sanatatii sistemului imunitar. Efectele generale asupra sanatatii sunt: prevenirea si vindecarea bolilor ischemice, îmbunatatirea circulatiei sanguine locale si oxigenarea sângelui, îmbunatatirea starii hemodinamice generale a organismului, prevenirea bolilor microvasculare, reducerea efectiva a hipertensiunii arteriale si îmbunatatirea functiei erectile.

Cercetătorii sunt în căutarea ingredientului perfect pentru suplimente. Unii sunt de părere că acesta este arginina. Este necesară în multe procese fiziologice: secreţia hormonului de creştere,  îmbunătăţirea circulaţiei şi oxigenarea sângelui. Efecte negative nu are, doar dacă nu consideri creşterea libidoului şi îmbunătăţirea funcţiei erectile efect negativ - dacă este aşa, atunci eşti singurul din lume, toţi ceilalţi sunt foarte încântaţi. Datorită formulei efervescente asimilarea produsului este mult mai rapidă şi eficientă.
Cercetările ştiinţifice au demonstrat că L-arginina, unul dintre aminoacizii esenţiali, întârzie dezvoltarea tumorilor, ajută la detoxifierea ficatului şi, prin stimularea eliberării hormonului de creştere la nivelul hipofizei asigura sănătatea sistemului imunitar.

Contribuie, de asemenea, şi la îndepărtarea toxinelor, la procesul de spermatogeneza şi are efecte benefice în tratamentul afecţiunilor aparatului renal. Acest aminoacid este necesar în sinteza proteinelor, colagenului, în creştere şi dezvoltare, în mărirea masei musculare şi reducerea ţesutului adipos şi, de asemenea, în procesul de cicatrizare. În bolile de ficat (precum hepatita), aportul de arginina are rezultate foarte bune.

Vitamina C este necesară la producerea de colagen în ţesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă, dar flexibilă. Vitamina C este implicată în sinteza dopaminei, noradrenalinei şi adrenalinei în sistemul nervos sau în glandele suprarenale. Vitamina C este de asemenea necesară la sintetizarea carnitinei, care este importantă în transferul energiei şi sprijină arderea grăsimii.
Este deasemenea un antioxidant puternic. Organismul nu depozitează vitamina C, de aceea se impune un aport constant prin alimentaţie.

Administrare:
conţinutul unui plic (15g) se dizolvă în 250ml apă.
Se foloseşte 1 plic / zi înainte de antrenament, sau, daca nu faceti antrenament, se va folosi seara inainte de culcare. 
Variante disponibile
Mod de prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.


Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66