PRO LIFE - Magazin / Suplimente Nutritive / Amino 12500

http://proliferomania.ro/index.php?p=shop&show=showdetail&fid=000-0A4-112&categ=38&parent=0&navop=0&area=1


 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Amino 12500
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A4-112

Prezentare: 10 fiole x 25ml / 20 fiole x 25 ml

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

36,00 lei


Preţ:

32,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Te preocupă sanatatea pielii, oaselor, aticulatiilor şi tendoanelor? protejează-ţi sănătatea, consumă Amino12500! Produsul conţine pe lângă doza gigantică de aminoacizi din hidrolizat de colagen şi vitamina B6 – vitamina principală pentru procesarea aminoacizilor. Alege nutriţia şi asimilarea optimă!
Aproximativ 25% din proteinele corpului  conţin colagen. Colagenul hidrolizat este un colagen simplu care a fost fragmentat în bucăţi mici de enzime, care poate facilita digestia şi absorbţia aminoacizilor din colagen la nivelul intestinului. Conţinutul de aminoacizi al hidrolizatului de colagen este identic cu cel al colagenului: 20 de aminoacizi, inclusiv 8 din cei 9 aminoacizi esenţiali. Conţinutul de glicină şi prolină este de la 10 la 20 de ori mai ridicat în comparaţie cu alte proteine. Colagenul hidrolizat ajută la hrănirea ţesuturilor ce conţin colagen: cartilaje, oase, tendoane, ligamente şi piele. Colagenul hidrolizat poate preveni pierderile de apă. Studiile sugerează că poate ajuta în tratamentul bolilor degenerative ce afectează articulaţiile şi în controlarea greutăţii. datorită conţinutului de arginină îmbunătăţeşte performanţa atletică.

Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular. Are influenţă benefică asupra pielii, precum şi în procesul de creştere. De asemenea, intervine în mod esenţial în buna funcţionare a sistemului nervos şi a măduvei osoase. Intervine în producerea de globule roşii şi de anticorpi; în controlarea echilibrului sodiului şi al potasiului, al sistemului muscular şi osos. Participă la metabolismul colesterolului împiedicând depunerea acestuia pe pereţii interiori ai arterelor (ateroscleroza). Influenţează creşterea şi reproducerea.

Administrare: 1 fiola (25ml) pe zi.
Variante disponibile
Prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.

PRODUSE RECOMANDATE
BCAA GLUTAMIN + VITAMIN C (800ml)
Bcaa&Hmb
G3300 (90caps)
Glutamine Fx (25plicuri)
Pro Nutrition Amino Pro Bulding
Pro Nutrition Pro Building 500g
Whey Amino 3000

Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)