Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Anabolic Protein
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A5-101

ANABOLIC PROTEIN este o combinaţie excelentă de proteine formată din concentrat ultrafiltrat de proteină din zer, TMP (total milk protein) şi cazeină. Aceste proteine au o perioadă diferitã de asimilare, menţinând în acest fel corpul într-o stare anabolică şi anti-catabolică pe o perioadă foarte lungã de timp. Proteina din zer ajută sistemul imunitar uman şi are abilitatea de a creşte producţia de glutationă, cel mai puternic antioxidant obţinut pe cale naturală de către corpul omenesc.

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

113,00 lei


Preţ:

100,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Mod utilizare: Mixaţi 2 măsuri (60g) de Anabolic Protein cu 300ml apã sau lapte. Se serveşte după antrenament, dimineaţa sau oricând în timpul zilei pentru a vă satisface necesarul proteic zilnic.

Ingrediente: concentrat proteic ultrafiltrat din zer, cazeinat de calciu. Total Milk Protein (proteina totala din lapte), cacao(pentru aromă de ciocolată);, agent de ingrosare gumă xanthan (E451), îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950), lecitină din soia.

NOTĂ: Cele scrise în acest prospect şi catalog sunt doar un scop de informare şi nu îşi propune să se substituie sfatului medicului. Nu folosiţi informaţiile de aici pentru a diagnostica sau trata vreo problemă de sănătate sau ca prescripţie pentru orice medicament sau fel de tratament medical. Consultaţi un medic înainte de a începe orice program de antrenament, suplimentaţie sau nutriţie, înainte de a lua orice fel de medicament sau daca suspectaţi că aveţi o problemă de sănătate. Daca nu sunteţi de acord cu aceste condiţii nu folosiţi acest produs.
Variante disponibile
Arome disponibile
Mod de prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.


Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
Magazin Suplimente Nutritive © 2005 - 2015 PRO LIFE SRL | Toate drepturile sunt rezervate | Protectia Consumatorilor
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66