PRO LIFE - Magazin / Suplimente Nutritive / Concentrate proteice / FitUp! (900g)

http://proliferomania.ro/index.php?p=shop&show=showdetail&fid=000-0A5-102&categ=43&parent=38&navop=38&area=1


 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
FitUp! (900g)
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A5-102

În ultimul secol, obiceiurile noastre alimentare s-au deteriorat atât de mult, încât multe persoane au început sã prezinte presiune arterialã crescutã, boli si atacuri cardiovasculare dar nu în ultimul rând - oamenii au început sã fie supraponderali. Dorim sã mâncãm mâncãruri delicioase, dar suntem oare în stare sã plãtim “pretul” asociat acestora? Dorim sã mâncãm dulciuri, dar oare chiar vrem sã devenim obezi? FitUp! reprezintã rãspunsul la aceste întrebãri! FitUp! este cel mai delicios concentrat proteic pe care vei avea ocazia sã-l gusti vreodatã. Este cel mai bun lucru ce i s-ar putea întâmpla organismului tãu. Are o valoare caloricã scãzutã, o cantitate extrem de scãzutã de grãsimi si colesterol si este practic fãrã zahãr! Pentru a merge mai departe, Pro Nutrition a adãugat în compoziţie douã elemente speciale (L-Carnitina si Cromul Picolinat) cunoscute pentru efectele benefice în scãderea generalã în greutate, creşterea masei musculare si reducerea stratului de grãsime, stabilizarea nivelului de zahãr din sânge si optimizarea functionãrii insulinei.În concluzie: FitUp! Te tine în formã!

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!


Preţ:

69,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Mod Utilizare: Mixati 1 mãsurã (30g) de FitUp! cu apã sau lapte pentru a obtine un shake proteic delicios cu bucãti adevãrate de cãpsuni înãuntru. Este de preferat folosirea unui shaker. Se servesc 1-2 portii pe zi dupã antrenament si înainte de a merge la culcare, ca masã de searã, sau oricând vreti sã serviti ceva delicios si 100% natural.

Ingrediente: concentrat ultrafiltrat de proteinã din zer ce conţine lactoglobulinã, lactoferinã, lactalbuminã si imunoglobulinã, calciu cazeinat, total milk protein, bucãti de cãpsuni, aromã de cãpsuni, gumã xanthan, aspartam.

Broşura PDF
Fit Up
(FitUp-BrosuraRO.pdf)
Catalog
Produse PRO LIFE 2009-2010
Download
Pentru accesarea fişierelor .pdf aveţi nevoie de Adobe Acrobat Reader care poate fi descărcat gratuit de aici

NOTĂ: Cele scrise în acest prospect şi catalog sunt doar un scop de informare şi nu îşi propune să se substituie sfatului medicului. Nu folosiţi informaţiile de aici pentru a diagnostica sau trata vreo problemă de sănătate sau ca prescripţie pentru orice medicament sau fel de tratament medical. Consultaţi un medic înainte de a începe orice program de antrenament, suplimentaţie sau nutriţie, înainte de a lua orice fel de medicament sau daca suspectaţi că aveţi o problemă de sănătate. Daca nu sunteţi de acord cu aceste condiţii nu folosiţi acest produs.
Variante disponibile
Arome disponibile
Mod de prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.


Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)