Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Milk&Egg
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A5-104

Beneficiază de tot ce e mai bun din lapte şi ou!

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

77,00 lei


Preţ:

68,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Milk&Egg este un concentrat proteic de înaltă calitate ce conţine 70% proteină din lapte (cazeină şi lactalbumină) şi albuş de ou (albumina). Această formulă proteică este considerată cea mai puternică formulă anticatabolică, fiind ideală pentru toţi cei ce vor să crească în masa musculară de calitate, fără adaos de grăsime corporală, sau pentru cei ce vor să-şi păstreze masa musculară atunci când fac cure de slăbire. Este ştiut că este nevoie de minim 2g/kg corp proteină, pentru a se declanşa creşterea musculară. Suplimentându-ne dieta cu Milk&Egg, acest nivel poate fi atins foarte uşor.

Cazeina este o fosfoproteină liberă sau sub formă de cazeinat de calciu. Proprietatea cazeinei de a elibera aminoacizii lent şi susţinut o transformă într-un nutrient extrem de util. Datorite acestei eliberări susţinute optimizează retenţia şi utilizarea nitrogenului. Este posibil ca acest nutrient să crească concentraţia IGF-1.
Laptele praf conţine toţi cei 20 de aminoacizi standard şi este bogat în vitamine şi minerale solubile.

Proteina din zer este o combinaţie de proteine globulare izolate din zer. Unele studii clinice au sugerat că proteina din zer ar putea influenţa producţia glutationei şi posedă proprietăţi antiinflamatoare şi anticanceroase. Efectele proteinei din zer sunt considerate ca metode de reducere a riscurilor unor boli sau chiar ca tratament suplimentar pentru unele afecţiuni. Unele surse o consideră parte a medicinei alternative.

Zerul
este produsul format în urma coagulării laptelui şi conţine tot ceea ce este solubil în lapte. Este o soluţie cu o concentraţie de 5% lactoză în apă, conţinând minerale şi lactalbumine (beta-lactoglobulină, alfa-lactalbumină şi albumină serică). În urma procesării se îndepărtează apa, lipidele şi alte materiale non-proteice crescând astfel conţinutul proteic.
Concentratul proteic din zer are nivel scăzut de grăsimi şi colesterol. În schimb, nivelele de compuşi bioactivi şi carbohidraţi în formă de lactoză sunt mai ridicaţi. Este foarte potrivită construirii masei musculare.

Zerul este o sursă excelentă de BCAA, aminoacizi care pot acţiona direct ca sursă de energie pentru muşchi stimulând sinteza proteică. În special leucina, care joacă un rol cheie în iniţializarea transcrierii căii de declanşare a sintezei proteice. Cantitatea suplimentară de leucină ar putea grăbii regenerarea şi mări adaptabilitatea organismului la condiţii de stres (fizic sau mental).

Proteina din zer mai conţine şi aminoacidul cisteină, care poate fi folosit pentru producerea glutationei. Glutationa este un antioxidant care oferă protecţie împotriva radicalilor liberi şi toxinelor. 

Albumina este proteina pură din albuşul de ou. Proteina din albuşul de ou este măsura de comparaţie standard, valoarea biologică a celorlalte proteine este hotărâtă în funcţie de rezultatul obţinut în urma acestei comparaţii. Are un conţinut bogat în aminoacizi cu moleculă de sulf, foarte importanţi în multe procese metabolice.


Ingrediente:
calciu cazeinat, lapte praf degresat, proteină concentrată din zer, cacao (pentru aroma de ciocolată), albumină din albuş de ou, aromă, xantan, colorant carmin (pentru aroma de căpşuni), sucraloză, acesulfam de potasiu.

Administrare: Se amestecă 2 măsuri (60g) din produsul Milk & Egg în 300 ml apă, suc sau lapte. Pentru rezultate deosebite a se administra de preferinţă 2 porţii pe zi.

Atentie: Cereti sfatul medicului inainte de a incepe orice program de exercitii sau regim de slabire. Nu depasiti doza recomandata! A nu se lasa la indemana copiilor! Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la loc racoros, ferit de lumina, umiditate si caldura excesiva.
Variante disponibile
Arome disponibile
Mod de prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.


Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66