Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Pro Whey
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A5-105

Este un excelent produs de crestere în masã muscularã bazat pe concentratul proteic din zer.

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

69,00 lei


Preţ:

61,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Este un excelent produs de crestere în masã muscularã bazat pe concentratul proteic din zer. Proteina din zer reprezintã hrana-minune a naturii: are cea mai ridicatã valoare biologicã, contine cel mai bun raport de aminoacizi BCAA - foarte importanti pentru culturisti - plus multe alte efecte benefice. Este important sã ne suplimentãm dieta cu proteinã din zer pentru cã este aproape imposibil sã asimilãm cantitãti mari de proteine din alimentele traditionale. De asemenea, concentratul proteic din zer este cea mai beneficã sursã de proteine în perioada criticã de dupã antrenamente când se declanseazã catabolismul.
Cu PRO WHEY veţi creste în masã muscularã si în fortã, se va forma un mediu propice arderii grãsimilor corporale, recuperarea post-antrenament va fi mai scurtã, sistemul imunitar va fi mai puternic si productia antioxidantilor naturali va creste. 
Proteina din zer reprezintă hrana-minune a naturii: are cea mai ridicată valoare biologică, conţine cel mai bun raport de aminoacizi BCAA - foarte importanţi pentru culturişti. Este un concentrat proteic foarte bun, atât pentru cei care ţin un regim hipocaloric, cât şi pentru cei care vor să crească în masa musculară. Pro Whey conţine proteina din zer, cea mai înaltă valoare de BCAA (leucina, izoleucina, valina), cei mai importanţi aminoacizi care în urma antrenamentului sunt primii asimilaţi pentru consolidarea masei musculare.

Proteina din zer este o combinaţie de proteine globulare izolate din zer. Unele studii clinice au sugerat că proteina din zer ar putea influenţa producţia glutationei şi posedă proprietăţi antiinflamatoare şi anticanceroase. Efectele proteinei din zer sunt considerate ca metode de reducere a riscurilor unor boli sau chiar ca tratament suplimentar pentru unele afecţiuni. Unele surse o consideră parte a medicinei alternative.

Zerul este produsul format în urma coagulării laptelui şi conţine tot ceea ce este solubil în lapte. Este o soluţie cu o concentraţie de 5% lactoză în apă, conţinând minerale şi lactalbumine (beta-lactoglobulină, alfa-lactalbumină şi albumină serică). În urma procesării se îndepărtează apa, lipidele şi alte materiale non-proteice crescând astfel conţinutul proteic.

Concentratul proteic din zer are nivel scăzut de grăsimi şi colesterol. În schimb, nivelele de compuşi bioactivi şi carbohidraţi în formă de lactoză sunt mai ridicaţi. Este foarte potrivit construirii masei musculare.
În momentul de faţă numeroase cercetări se concentrează pe capacitatea aminoacizilor din proteine de a reduce riscul unor boli, cum ar fi cele cardiovasculare sau canceroase. Zerul este o sursă excelentă de BCAA, aminoacizi care pot acţiona direct ca sursă de energie pentru muşchi stimulând sinteza proteică. În special leucina, care joacă un rol cheie în iniţializarea transcrierii căii de declanşare a sintezei proteice. Cantitatea suplimentară de leucină ar putea grăbii regenerarea şi mări adaptabilitatea organismului la condiţii de stres (fizic sau mental).
Proteina din zer mai conţine şi aminoacidul cisteină, care poate fi folosit pentru producerea glutationei. Glutationa este un antioxidant care oferă protecţie împotriva radicalilor liberi şi toxinelor. Unele surse sugerează că proteinele din zer ar putea reduce riscul cancerului.

Ingrediente: concentrat ultrafiltrat de proteină din zer, cacao (pentru aroma de ciocolată), aromă, colorant carmin (pentru aroma de căpşuni), îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950).

Administrare: Mixaţi 2 măsuri (76g) de Pro Whey cu 300ml apă sau lapte.
Se serveşte după antrenament, dimineaţa sau oricând în timpul zilei pentru a vă satisface necesarul proteic zilnic. 
Variante disponibile
Arome
Mod de prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.


Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66