Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Hydroxycut Hardcore Elite (110caps)
Produsul e disponibil doar la comanda
ID produs: 000-0A7-701

Supliment alimentar

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!


Preţ:

185,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Ce este Hardcore Hydroxycut ® Elite?
Hydroxycut Hardcore ® Elite este un 4-în-1 super-termogenic, cu transparență deplină, formulă care oferă patru beneficii distincte: pierderea in greutate (super-termogeneza), energia extrema, accent sporit și eficient. E un termogenic adevărat de elita, care oferă o experiență incredibilă senzorială care redefineste intens.

Ce înseamnă că Elite Hardcore Hydroxycut oferă "transparență deplină"?
Hydroxycut Hardcore ® Elite oferă dezvăluirea completă a formulei. Asta înseamnă că este un produs pe care vă puteți baza, deoarece eticheta dezvăluie toate ingredientele formulei de calcul, precum și valoarea lor de dozare, astfel încât să știți exact ce-i oferiti corpului dumneavoastră.  Contine cafeină anhidră (270mg), Coleus forskohlii (250mg), extract de cafea verde (200 mg), L-teanina (100 mg), Theobroma cacao (100 mg) și Pausinystalia yohimbe (56.3mg).
Compara cu alte produse  thermogenice care ascund aproape toate informatiile privind compozitia lor într-un amestec brevetat!  Nu veți ști cât de mult din aceste ingrediente sunt in continutul acelor produse.  Unele formule arata ca acestea sunt complexe, cu o multitudine de ingrediente diferite, dar efectul nu este cel asteptat din cauza cantităților mici de dozare. Feriți-vă de  astfel de produse termogenice care nu divulga ingredientele!

Ce face ca Hydroxycut Hardcore Elite sa fie diferit de alte termogenice?
În plus față de oferirea de transparență formula completă pentru reasigurarea dvs., Hydroxycut Hardcore ® Elite a fost proiectat pentru a fi un 4-în-1 super-termogenic!

Spre deosebire de unele thermogenice care nu vă poate da toate beneficiile pe care le doriți, acest inovator super-termogenic nu oferă doar una, ci patru beneficii distincte.
 
Hydroxycut Hardcore ® Elite ofera:
1. Super-termogeneza de Elita
2. Energie extrema
3. Consolideaza focalizarea
4. Eficientă in scăderea în greutate

Cu patru beneficii distincte, Hardcore Hydroxycut multifuncțional ® Elite este super-termogenicul de care aveți nevoie în dieta dumneavoastră și a planului de formare profesională!
 
Este adevarata stiinta din spatele Elite Hardcore Hydroxycut?
Da. Hydroxycut Hardcore ® Elite este formulat cu ingrediente-cheie care sunt bazate pe stiinta reala pe care vă puteți baza - nu știință din vestiarul de la sala.
Hydroxycut Hardcore ® Elite contine un puternic super-termogenic ingredient (cafeina anhidra), care a fost dovedit stiintific pentru a oferi un impuls serios de energie, chiar și după o singură doză.
Plus, cheia pierderii in greutate (extract de cafea verde) în Hardcore Hydroxycut ® Elite este susținută de două studii clinice randomizate, (controlate cu placebo, studii pe oameni).
 
Într-un studiu clinic, subiectii luând  Hydroxycut ® Hardcore Elite  timp de  60 de zile au pierdut, în medie, 10,95 kg. comparativ cu grupul placebo, care a pierdut in medie 5.40 kg. Ambele grupuri au urmat o dieta saraca in calorii.
Într-un studiu clinic de  8 saptamani, subiecții care utilizează acelasi ingredient cheie, pierderea medie in greutate este de 3,7 lbs. comparativ cu subiecții care utilizează placebo, care au pierdut in medie 1.25 lbs. Ambele grupuri au urmat o dieta saraca in calorii si a efectuat exercitii fizice moderate.
 
Suplimentul alimentar Hydroxycut Hardcore ® Elite a fost proiectat cu meticulozitate de către experții de la Muscletech pentru a vă oferi rezultate reale puteți avea încredere.
 
Cum știu ca Elite Hydroxycut Hardcore este un produs in care pot avea încredere?
Pentru inceput, Hardcore Hydroxycut ® Elite a fost proiectat științific cu ingrediente premium în doze precise de către experții de la Echipa MuscleTech. 
În plus, Hardcore Hydroxycut ® Elite nu ascunde amestecuri brevetate. Ingredientele sale cheie sunt susținute de știința reală și oferă o transparență completa, astfel încât să știți exact ce oferiti organismului dumneavoastră.
Cu toate acestea, Hydroxycut Hardcore ® Elite este un supliment foarte puternic și intens și ar putea să nu fie potrivit pentru toate persoanele. Asigurați-vă că  cititi cu atentie eticheta înainte de utilizare si nu depasiti doza recomandată.

MuscleTech ® este brandul nr.1 in America in vânzarea de suplimente pentru culturism, bazat pe vânzările cumulate dolari en-gros 2006 până în prezent.

Cum iau Hardcore Hydroxycut Elite?
Pentru a evalua toleranta, pentru prima zi, luați 1 capsulă o dată pe zi. În zilele de 2 și 3, luati 2 capsule o dată pe zi. În ziua 4 și urmatoarele, luati 2 capsule de două ori pe zi, 30 până la 60 minute înainte de mese dvs. două mari (de exemplu, micul dejun și masa de prânz). Pentru cele mai bune rezultate, utilizați pentru 60 de zile, combinate cu dieta si exercitii fizice. Nu folositi produsul cu 5 ore inainte de culcare. A nu se depăși 4 capsule intr-o perioada de 24 de ore. Nu folosiți mai mult de 8 săptămâni. Hidratati-va cu 10 pahare de apa pe zi pentru o sanatate buna generala. Cititi cu atenie eticheta  înainte de utilizare și urmați instrucțiunile oferite.
 
ZIUA 1 1 Capsula 1x zilnic
Ziua 2 + Ziua 3 & 2 capsule zilnic 1x
Ziua 4 & urmatoarele 2 capsule zilnic 2x

Ingrediente:

Extractul de cafea verde 200mg
Extractul de cafea verde este un ingredient cheie pentru pierderea în greutate, care s-a dovedit a fi eficace în două studii clinice.
56.3mg Yohimbe, 100mg L-teanina, 250mg Coleus forskohlii
O combinație de ingrediente puternice care să contribuie la o experiență senzorială.
270mg cofeină anhidră
Cofeina a fost demonstrata clinic ca sporeste energia, concentrarea și termogeneza.
 

Atentie:
A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Acest supliment nu este indicat persoanelor sub 18 ani. Acest supliment nu este indicat femeilor gravide sau care alapteaza, precum si persoanelor cu probleme cardiace. Inainte de administrarea acestui supliment nutritiv se recomanda consultarea medicului. Produsul este un supliment alimentar iar, rezultatele individuale pot varia de la caz la caz. Aceste suplimente nu sunt menite sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna afectiuni si nu inlocuiesc tratamentul medicamentos. A se pastra la loc uscat, la temperatura camerei.
 
Variante disponibile
Mod de prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.

PRODUSE RECOMANDATE
Burn Fx (20plicuri)
Carnitine Chromium
Carnitine Fx (20plicuri)
Carnitine Liquid
Carnitine Plus (50 caps)
Chromium Picolinate (100caps)
CLA - Conjugated Linoleic Acid
Fat Blocker (100 caps)
Iso Soy
Iso Soy - Produs de post!
L-Carnitine 100caps
XS (100tab)

Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66