Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Krea-Drive PH 11,5 (100caps)
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-0A8-112

Mai multă putere şi mai mulţi muşchi - o echipă imbatabilă pentru masă gigantică!

Combină efectele creatinei cu efectul de pompare al volumizatorului de celule.

Formula revoluţionară cu pH 11,5 crează un mediu alcalin astfel încât acidul gastric nu poate ataca creatina, care ajunge neafectată în celule. În plus mediul alcalin promovează sănătatea generală a organismului.

Vrei să arăţi ca un bodybuilder în competiţie în fiecare zi?

Cu Krea-Drive venele tale vor fi mai proeminente, muşchii mai denşi şi fermi - fără cantităţi mari de carbohidraţi şi fără riscul de a creşte masa adipoasă!

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

42,50 lei


Preţ:

35,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 

Mod de administrare: In zilele de antrenament se administrează 4 capsule cu 30 de minute inainte de antrenament, timp de 6 saptamani. In zilele de pauza se vor administra 2 capsule dimineata si 2 capsule seara inainte de culcare. Dupa 6 saptamani se va intrerupe administrarea timp de 2-4 saptamani.

Mod de prezentare: 120 capsule.

Catalog
Produse PRO LIFE 2009-2010
Download
Pentru accesarea fişierelor .pdf aveţi nevoie de Adobe Acrobat Reader care poate fi descărcat gratuit de aici

NOTĂ: Cele scrise în acest prospect şi catalog sunt doar un scop de informare şi nu îşi propune să se substituie sfatului medicului. Nu folosiţi informaţiile de aici pentru a diagnostica sau trata vreo problemă de sănătate sau ca prescripţie pentru orice medicament sau fel de tratament medical. Consultaţi un medic înainte de a începe orice program de antrenament, suplimentaţie sau nutriţie, înainte de a lua orice fel de medicament sau daca suspectaţi că aveţi o problemă de sănătate. Daca nu sunteţi de acord cu aceste condiţii nu folosiţi acest produs.
Variante disponibile
Prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.

PRODUSE RECOMANDATE
Cell Fx
Cell Fx SportDrink
Dynamite Pump (30pachete)

Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66