Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE

 

Comenzile se pot prelua non stop pe site sau telefonic 0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14) [ Facebook Suplimente Nutritive ]
Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi
Detalii produs
Hydro Pro 900g
Produsul e disponibil in stoc
ID produs: 000-1A5-123

Hidrolizatul proteic din zer este unul din cele mai căutate suplimente în prezent, considerat superior altor surse proteice.

Suplimente nutritive - Cele mai bune preturi

Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A nu se depasi doza zilnica recomandata! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu lasati la Óndemana copiilor, poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora! A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj!

Reducere de la  

115,00 lei


Preţ:

102,00 lei

 (inclusiv 9% TVA, incepand cu 1 iunie 2015) 
Ce este proteina din zer hidrolizat?!

Atunci când o proteină este hidrolizată înseamnă că prin procese tehnologice a fost divizată în lanţuri mai mici de aminoacizi, numite peptide. Acest proces numit hidrolizare imită ceea ce se întâmplă în tubul digestiv, sub efectul enzimelor, așadar aceste proteine pot fi considerate predigerate.

Concentratele proteice hidrolizate conţin în cea mai mare parte di- şi tri-peptide – acestea sunt absorbite la nivelul intestinului mult mai rapid decât aminoacizii liberi sau proteinele întregi. Din acest motiv se preferă consumul acestor produse imediat după antrenament, pentru că induc o creștere mai rapidă a nivelului de aminoacizi în sânge și un răspuns insulinic mai important, fenomene care susțin dezvoltarea musculaturii și inhibă catabolismul proteic muscular.

Alte avantaje suplimentare ale acestor produse sunt riscul redus de a provoca balonare și disconfort abdominal, în plus nu formează cheaguri atunci când sunt preparate.

HYDRO PRO:
  • cea mai pura proteina din zer
  • nivel ridicat de aminoacizi BCAA
  • digestie si asimilare excelenta
  • combate CATABOLISMUL
  • elimina eventuale reactii alergice
  • nu contine LACTOZA
  • nu contine COLESTEROL
  • 172 kcal pe portie
  • 18 portii
HydroPro
este alegerea potrivită pentru a include proteine pure, esenţialele BCAA, fără colesterol şi calorii în plus. 
 
Hidrolizatul proteic din zer este unul din cele mai căutate suplimente în prezent, considerat superior altor surse proteice. Moleculele proteinelor au fost supuse unui proces de hidrolizare, descompuse la nivel microscopic în segmente mai mici. Astfel asigură digestie şi absorbţie excelentă a elementelor nutritive, iar datorită asimilării extrem de rapide este ideală în lupta împotriva catabolismului (dimineaţa la trezire, după antrenament, etc.). Formula specială garantează eficienţă maximă şi elimină eventualele reacţii alergice.
 
Ingrediente: izolat proteic din zer hidrolizat enzimatic, cacao, aroma de ciocolata, indulcitori: sucraloza (E 955), acesulfam de potasiu (E 950).
 
Mod de administrare: Se amestecă 2 măsuri (50g) din produsul HYDRO PRO în 300ml apă sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. Se recomandă între 1-4 porţii pe zi în funcţie de necesarul proteic.
 
Mod de prezentare: 900g
Variante disponibile
Arome disponibile
Prezentare


Comentarii

Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine proliferomania.ro, ci utilizatorilor care le posteaza.

PRODUSE RECOMANDATE
10 Proteins
Iso Whey Gold Edition
Protein Dessert

Comenzi telefonice la  0743-057.816 (L-V 10 - 18, S 10 - 14)ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Director web TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66