Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE
ro en fr de hu it

<< Septembrie 2017 >>
  Lu. Ma. Mi. Jo. Vi. Sa. Du.
>  0  0  0  0 1 2 3
> 4 5 6 7 8 9 10
> 11 12 13 14 15 16 17
> 18 19 20 21 22 23 24
> 25 26 27 28 29 30  0


SUPLIMENTE NUTRITIVE IN VIATA DE ZI CU ZI
În zilele noastre tot mai multe persoane sunt orientate spre metode holistice de vindecare şi de bunăstare, vedem o întoarcere mai mare la utilizarea de suplimente nutriţionale. Vitamina este utilizată din nou ca un mijloc de a ne menţine sănătoşi. În calitate de consumator, dacă planificaţi să începeţi un regim de vitamine şi suplimente, este o idee bună să îţi faci "temele" despre fiecare supliment, vorbiţi cu furnizorul Dvs. despre fiecare supliment nutriţional şi despre vitamine pe care le veţi lua în considerare de acum înainte.

Condroitina: condroitina este un supliment utilizat ca un sprijini în domeniul sănătăţii, în special în cele care au avut un debut precoce a artritei. Cele mai multe rezultate sunt în ceea ce privesc articulaţiile, cu efecte adverse uşoare, cum ar fi crampe la stomac.

Creatina: Ultimele studii recomandă folosirea creatinei, zilnic, timp de o lună, cam trei grame pe zi. Exerciţiile pot creşte capacitatea de depozitare în muşchi, iar administrarea creatinei împreună cu carbohidraţi simpli, creşte această capacitate până la 60% Amestecul de creatină în amestec cu cafeina nu are efecte negative, dar e recomandat să nu se depăşească o doză de trei cafele pe zi.

Carnitina este un nutrient care ajută ţesutului adipos din organism să se transforme în energie. Este produs de organism în ficat şi rinichi şi stocate în muşchii scheletici, inimă, creier, şi spermă.

De obicei, organismul poate produce toate carnitina de care este nevoie. Unii oameni, cu toate acestea, pot avea un deficit de carnitina, deoarece organismul lor nu se poate produce destulă carnitina sau de a-l transporta în ţesuturi astfel că să poate fi folosit. Angină pectorala poate provocă, de asemenea, insuficienţă de carnitina în organism.

Carnitina a fost propus că un tratament în multe cazuri. În acest caz, acest supliment ar trebui să fie luat sub supravegherea medicului dumneavoastră, ca terapie adjuvantă la medicină convenţională. Pentru alte cazuri, cum ar fi oboseală sau de îmbunătăţirea performanţelor, carnitina poate fii folosită în condiţii de siguranţă, cu un efect redus.

Există o mulţime de suplimente nutriţionale care pot îmbunătăţii calitatea vieţii. Pur şi simplu consultaţi furnizorul Dvs. de suplimente cu mare grijă înainte de a începe să luaţi suplimente de orice fel. Veţi avea o sănătate mai bună, tonus, în cel mai scurt timp.


Autor: Ovidiu Purdea
  
Informaţii


Articole ProLife


Linkuri

Utilitatea articolului
Acest articol a fost notat de vizitatori cu nota medie .


Scrie un comentariu
Nu aveti posibilitatea de a adauga comentarii! Vă mulţumim

Ultimele link-uri adăugate
shopmania.ro
Piscine Ecologice
Revista LYL
Suplimente Nutritive
Nutrex Research
Muscle Asylum Project
Syntrax Innovations
Anabolic Xtreme
www.gasparinutrition.com
www.maxfitmag.com

ISO 9001
ISO 9001

ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Smartbuy.ro - preturi si comparatii Addsite:: Magazine online - Sport TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66 jocuri Director Web Romania Acid Links - director web Adauga site in top online sanatate familie intretinere Cazare Predeal Adevarate.Net Poliamida Director Web AdSmarty Web Design Desene de colorat Bloogle Director Web ClickLink.ro Director web romania dotro.cn Promovat de Red-Web Dot Romania Director Web dYr.ro Reviste eLinks.ro Cel mai cuprinzator director romanesc Fier forjat Informatii in timp real www.realtimeinfo.ro Director web Director Web SEODIR SEO Romania Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc  indexsite Director Web Inscrie.com Medicamente LinkPlus Siteuri