Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE
ro en fr de hu it

<< Septembrie 2017 >>
  Lu. Ma. Mi. Jo. Vi. Sa. Du.
>  0  0  0  0 1 2 3
> 4 5 6 7 8 9 10
> 11 12 13 14 15 16 17
> 18 19 20 21 22 23 24
> 25 26 27 28 29 30  0


PROTEINA SI SEMINTELE DE CANEPA
INTREBARI FRECVENTE

1. Exista alergii cunoscute la proteina din canepa? Pana in momentul de fata nu au fost inregistrate cazuri de alergie. Spre deosebire de proteinele din soia, oua, lapte sau alune, proteina din canepa este neutra si potrivita pentru persoanele predispuse alergiilor.

2. Care este diferenta dintre canepa si marijuana? Diferenta principala intre cele doua specii este continutul de THC (delta-9-tetrahidrocanabinol), substanta psihoactiva din marijuana. Canepa industriala este soiul cultivat pentru productia de textile,hrana, materiale de constructie, combustibil etc. Limita legala a continutului de THC al canepii industriale este sub 0.2%. Continutul de THC al marijuanei este in jur de 8% – 12%. Exista soiuri de marijuana care pot ajunge la valori de chiar pana la 20%.

3. Ma voi “ameti” daca consum in mod regulat cantitati semnificative de mancaruri ce contin canepa? Categoric NU, datorita continutului minim de THC in seminte, care este de maxim 0,001% THC (in comparatie cu limita legala de 0.2 %).

4. Cat de mult amidon contin semintele de canepa decorticate? Semintele decorticate de canepa contin intre 6-10% carbohidrati din care 80% fibre iar restul zaharuri si amidon. Prin urmare continutul total de amidon este in jur de 2 g / 100 g.

5. Produsele obtinute din seminte de canepa contin gluten? Din punct de vedere biologic, semintele de canepa sunt 100% fara gluten. Cu toate acestea, semintele de canepa sunt rareori cultivate, recoltate si transportate intr-un mod complet izolat fata de alte culturi, care contin gluten. Astfel, riscul de contaminare cu gluten trebuie sa fie luat in considerare iar continutul de gluten in produsele obtinute din seminte de canepa trebuie sa fie monitorizat si analizat inainte ca acestea sa fie etichetate ca fiind fara gluten.

6. Cum se produce pudra proteica de canepa? Procesul de productie incepe cu presarea la rece a semintelor intregi pentru obtinerea uleiului. Produsul secundar rezultat este srotul care este macinat si cernut printr-un sistem de cernere special pentru a separa fibrele din seminte de canepa. Rezultatul este pudra de canepa cu un continut de 48-52% proteina. Intregul proces este mecanic, fara solventi si are loc la temperatura scazuta.
  
Informaţii

Preţ
 30,00 leiArticole ProLife


LinkuriUltimele link-uri adăugate
shopmania.ro
Piscine Ecologice
Revista LYL
Suplimente Nutritive
Nutrex Research
Muscle Asylum Project
Syntrax Innovations
Anabolic Xtreme
www.gasparinutrition.com
www.maxfitmag.com

ISO 9001
ISO 9001

ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Smartbuy.ro - preturi si comparatii Addsite:: Magazine online - Sport TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66 jocuri Director Web Romania Acid Links - director web Adauga site in top online sanatate familie intretinere Cazare Predeal Adevarate.Net Poliamida Director Web AdSmarty Web Design Desene de colorat Bloogle Director Web ClickLink.ro Director web romania dotro.cn Promovat de Red-Web Dot Romania Director Web dYr.ro Reviste eLinks.ro Cel mai cuprinzator director romanesc Fier forjat Informatii in timp real www.realtimeinfo.ro Director web Director Web SEODIR SEO Romania Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc  indexsite Director Web Inscrie.com Medicamente LinkPlus Siteuri