Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE
ro en fr de hu it

<< August 2017 >>
  Lu. Ma. Mi. Jo. Vi. Sa. Du.
>  0 1 2 3 4 5 6
> 7 8 9 10 11 12 13
> 14 15 16 17 18 19 20
> 21 22 23 24 25 26 27
> 28 29 30 31  0  0  0


CANEPA - BENEFICII ECOLOGICE

Canepa este una din plantele cele mai versatile cunoscute. Poate fi cultivata in cele mai multe climate, este rezistenta la seceta, necesita foarte putine ingrasaminte, pesticide sau erbicide si are o gama larga de utilizari. Semintele de canepa pot fi folosite ca alimente sau furaje si pot fi prelucrate pentru a produce ulei de canepa, foarte benefic pentru sanatatea noastra.

Tulpina canepii este folosita pentru obtinerea fibrelor care constituie materia prima in numeroase industrii precum cea textila, auto, producerea hartiei, biomasa, constructii etc.

Ca o resursa regenarabila, canepa nu contribuie la efectul de sera. Plantele absorb acceasi cantitate de CO2 pe care o elimina mai tarziu, atunci cand uleiul sau alte materiale sunt fabricate. Spre deosebire de combustibilii fosili (petrol, gaz, carbune) din canepa pot fi obtinuti combustibili timp de mii de ani, fara a schimba vreodata clima noastra si fara a produce deseuri care raman radioactive pentru o perioada lunga de timp.

Canepa este o planta naturala care poate fi cultivata cu foarte putine, sau chiar deloc, erbicide si pesticide, precum si cu putin ingrasamant. Prin urmare, in ceea ce priveste sistemul agricol, cresterea canepii este mult mai ecologica. In productia de hartie si textile poate fi procesata fara substante chimice toxice.

Deoarece canepa poate sa creasca intr-o gama larga de soluri si conditii climaterice, este ideala pentru o abordare bioregionala. Este o cultura voluminoasa si nu are nevoie de o tehnologie sofisticata, facand-o ideala pentru a fi procesata la nivel local, pentru cresterea ocuparii fortei de munca locale si a economiei.

* Sursa: www.innvista.com/health/foods/hemp/

  
Informaţii

Preţ
 44,00 leiArticole ProLife


LinkuriUltimele link-uri adăugate
shopmania.ro
Piscine Ecologice
Revista LYL
Suplimente Nutritive
Nutrex Research
Muscle Asylum Project
Syntrax Innovations
Anabolic Xtreme
www.gasparinutrition.com
www.maxfitmag.com

ISO 9001
ISO 9001

ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Smartbuy.ro - preturi si comparatii Addsite:: Magazine online - Sport TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66 jocuri Director Web Romania Acid Links - director web Adauga site in top online sanatate familie intretinere Cazare Predeal Adevarate.Net Poliamida Director Web AdSmarty Web Design Desene de colorat Bloogle Director Web ClickLink.ro Director web romania dotro.cn Promovat de Red-Web Dot Romania Director Web dYr.ro Reviste eLinks.ro Cel mai cuprinzator director romanesc Fier forjat Informatii in timp real www.realtimeinfo.ro Director web Director Web SEODIR SEO Romania Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc  indexsite Director Web Inscrie.com Medicamente LinkPlus Siteuri