Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE
ro en fr de hu it

<< Septembrie 2017 >>
  Lu. Ma. Mi. Jo. Vi. Sa. Du.
>  0  0  0  0 1 2 3
> 4 5 6 7 8 9 10
> 11 12 13 14 15 16 17
> 18 19 20 21 22 23 24
> 25 26 27 28 29 30  0


JURNAL DE ANTRENAMENT

Dacã nu ai încercat niciodatã N.O. Xplode ai acum la îndemânã informatii de încredere referitoare la motivul pentru care ar trebui sã-l încerci

În sporturile de andurantã, precum si ca top - model de fitness, trebuie sã fiu definit, bine striat, în fiecare zi din an! În calitate de nou membru al Team BSN, pânã în prezent încã nu am recurs la N.O. - XPLODE.  Eram cuprins de sentimente contadictorii. În timp ce, pe de o parte ardeam de dorinta de a încerca N.O. - XPLODE,  pe de cealaltã parte, însã, mã nelinistea faptul cã as putea sã-mi pierd imaginea musculaturii bine fibrate, imagine prin care mã cunoaste o lume întreagã, imagine cu care, în definitiv, îmi câstig existenta.

Acest lucru s-a petrecut la prima “confruntare” cu N.O.- XPLODE.  Acum, vã pot asigura cã, N.O. - XPLODE este cea mai bunã alegere, din sfera suplimentelor alimentare ce se gãsesc la aceastã datã pe piatã, supliment care poate fi administrat înainte de efectuarea antrenamentelor.

Sã vã relatez cum a decurs, prima noastrã întâlnire:

ÎNAINTE CU TREI ZILE DE SEDINTA FOTO

8.39 - 9.00 - (Los Angeles, la domiciliu. Acum m-am trezit) încã nu am încercat niciodatã N.O - XPLODE…si acum s-a ivit prima ocazie. Dacã nu voi simti nimic în primele cinci minute din momentul administrãrii, atunci îmi voi face o cafea. Pe lângã antrenamentul pe care trebuie sã-l efectuez, mai am o multime de probleme de rezolvat, fapt pentru care îmi voi gestiona foarte strict timpul avut la dispozitie. Drept urmare, antrenamentul de azi va fi ultimul pe care-l voi efectua înainte de sedinTa foto pentru TEAM BSN. Fiecare secundã este foarte importantã.

(În bucãtãrie, câteva minute mai târziu). Am scos din frigider o sticlã de apã si mi-am turnat un pahar. Apoi, am pus în pahar douã mãsuri de N.O. - XPLODE, cu gust de fragi. Încã înainte de a reusi sã pun mâna pe o linguritã compozitia a început sã-si manifeste relativ zgomotos, efectul efervescent. Sistemul de transport al creatinei EFFOSORB s-a “trezit” la viatã. Cred cã deja suplimentul este gata pentru consum! A sosit momentul sã ia contact cu organismul…

(Peste trei minute). Gustul de fragi a fost într-adevãr delicios. si, totodatã simt cã m-am trezit de-a-ntregul. Pot spune cã sunt de-a binele în faza de “aprindere”. De regulã, dureazã circa o jumãtate de ceas pânã ce-mi vine cheful de antrenament. Dar acum e cu totul altceva. Deja îmi dau seama de ce Chris a decis sã recurgã la sistemul de transport efervescent al creatinei. Beneficiile N.O. - XPLODE sunt percepute de organism mult mai repede folosind acest sistem de transport, decât în cazul în care am recurs la administrarea altor suplimente alimentare, cunoscute, înainte de efectuarea antrenamentului. Simt deja cum mi-a crescut nivelul energiei fizice si psihice, care sunt într-o crestere continuã. Abia astept sã ajung în sala de antrenament, pentru a face ferfenitã aparatele si greutãTile libere. Mi se pare cã am substituit cafeluta de dimineatã cu ceva…mult mai eficient!

9.00 - 9.45 (efectuând o plimbare pânã la salã)

În timpul deplasãrii spre salã am aruncat o privire asupra bicepsilor si umerilor si am constatat cã au devenit mai masivi si vascularizati, în timp ce efectuam deplasarea. Acest lucru nu poate însemna altceeva decât cã a demarat actiunea N.O. METAFUSION. Îmi aduc aminte cã am citit cã în compoziTia suplimentului se gãseste oxid nitric (N.O.), care sã-i îmbunãtãteascã performantele. Chris mi-a spus cã a testat de cel putin o mie de ori, diverse versiuni de combinatii, pânã ce a ajuns la forma si proportiile finale…si, cu toate cã, a încercat diverse combinatii si proportii, de L-histidinã, L-argininã, L-citrulinã, rutacarpine, gypenosides, NAD chiar si altele totusi, suplimentul nu “lucra” cum ar trebui. Cred în tine Chris, având în vedere cã pânã acum totu-i super!

9.50 - 10.00 (În timpul efectuãrii antrenamentului)

ENER - TROPIC - XPLOSION si-a intrat în rol. Capul, literalmente îmi explodeazã în orice clipã de atâta energie, de putere de concentrare si intensitate a proceselor mentale. Atât de  bine m-am putut concentra asupra antrenamentului pe care l-am efectuat încât nu mi-am dat seama cum s-a scurs timpul. Deja am efectuat 10 seturi (de parcã as efectua un antrenament aerob…hahaha). ACEAM deja a intrat 2 în scenã”. Chiar e rapidã, chestia asta!

Iau flaconul cu apã…apoi, trec în faTa oglinzii…Sfinte Sisoe! Venele îmi aratã nemaipomenit. Îmi simt tricepsul de parcã ar fi dãltuit din granit, este de-a dreptul masiv, dar, în acelasi timp, e tare ca roca. N.O META - FUSION, “foreazã“, din ce în ce mai adânc. Pare cã efectul de pompare muscularã a suplimentului a fost cu mult depãsit. Fiecare serie efectuatã parcã îmi traseazã noi si noi fibre în muschi, pe de altã parte, acestia par din ce în ce mai mari. Un amic trece pe lângã mine si-mi sopteste: “Amice, ãsta nu-i lucru omenesc!”, arãtându-mi umãrul puternic forjat.

11.45 Dupã efectuarea antrenamentului.

Mã pregãtesc sã pãrãsesc sala de antrenament. Am fost un adevãrat taur de coridã în timpul acestei sesiuni de antrenament! Nu mã simt deloc obosit. Întotdeauna mã antrenez rapid, însã, astãzi, parcã luasem foc! Abia m-am odihnit între serii.. în cele mai multe cazuri, repausul dintre serii a fost de cel mult 15 secunde. Am impresia cã nivelul meu energetic si, în acelasi timp irigarea sanguinã vor persista încã mult timp.

Chris mi-a relatat câte ceva despre compozitia acestui supliment alimentar, METHILXANTINE, NOOTROFOK, SUBSTITUENTI AI FOSFO - ELECTROLITILOR SI POLIMERI HIDRATANTI CU GLICEROL... si multe altele, precum si despre modul în care ingredientele din aceastã formulã ajung cu viteza gândului sã-mi stimuleze creierul si muschii.  E atât de mult adevãr în cele spuse de Chris. Simt cã efectiv m-as putea antrena, în continuare. Dar, cum spuneam adineauri, mai am atâtea probleme de rezolvat în cursul acestei zile, de aceea efectuez putin stretching si apoi, îmi vãd de drum….

20.00 (Din nou acasã)

încã mai resimt efectele benefice ale antrenamentului efectuat. În conditii obisnuite, sã-i spun normale, efectele benefice ale antrenamentului s-ar fi “stins” deja de câteva ore, însã, de data aceasta senzatia de bine si satisfactie persistã. Si, în plus, nu mã resimt în urma efortului depus, ca în cazul în care-mi administram arzãtoare de grãsimi, tablete de cofeinã sau chiar bându-mi banala cafelutã. Nivelul meu energetic, încet, linear si-a revenit la coeficientul normal. Am presimtirea cã nu voi avea probleme nici cu somnul.

ÎN ZIUA EFECTUÃRII SEDINTEI FOTO

6.30 (desteptarea într-o camerã de hotel, din Roca Raton, Florida)

Ziua de ieri, efectiv mi-am petrecut-o în avion. Cãlãtoria cu avionul produce, de regulã o usoarã retentie de apã în organism. În plus, ca urmare a cãlãtoriei efectuate nu mi-am putut respecta întru totul dieta alimentarã…mai mult, am dormit destul de prost. Este momentul sã trec în fata oglinzii pentru a-mi efectua, sã-i spun asa, o scurtã trecere în revistã. (Hmmm!) Mi se pare cã...,În fine, mi se pare cã sunt...destul de nervos. În schimb, privind în oglindã, totul mi se pare în regulã…trupul îmi debordeazã de energie, cu alte cuvinte, sunt gata sã fiu “portdrapelul” TEAM BSN-ului. Mi se pare ceva ciudat în legãturã cu picioarele mele. Coapsele, dar nu numai. Deltoizii….Pectoralii, toti acesti muschi sunt masivi si, în acelasi timp bine definiti. În cursul acestei zile o sã iau câteva tablete de NITRIX pentru a fi mai în formã, mai masiv si mai striat. Si, totodatã îmi este de trebuintã N.O.- XPLODE TM, pentru a-mi accelera nivelul energetic si sã am senzatia cã muschii îmi ies de sub piele.

9.50 (sedinta foto a începul deja de o orã)

Echipa din departamentul de marketing BSN este multumitã de conditia mea fizicã. Rob Thoburn, asistent marketing sef, mi-a spus cã piele mea are grosimea unei foite de ceapã. Aceasta si datoritã faptului cã James Tracy, director de marketing mi-a dat putinã N.O -XPLODE când am ajuns la fata locului. Peste câteva momente am început sã demolez efectiv boxele. Muschii efectiv îmi explodarã. Niciodatã nu am avut probleme cu pomparea muscularã sau cu densitatea acestora. Eram atât de plin de energie, încât sedinta foto s-a terminat chiar înainte de orele 2.00 p.m. si asta, fãrã nici un fel de pauzã.

ACEEASI ACTIVITATE, SEARA TÂRZIU, ÎN LOS ANGELES

(”SEDINTà FOTO EXTREMÔ, N.O - XPLODE  TRECE TESTUL!!)

Aidoma ultimului test, testului beta al lui Chris Ferguson referitor la N.O. - XPLODE si, testul meu extrem, respectiv cea de-a doua sedintã foto s-a bucurat de un real succes. Acum realizez de ce anume acest supliment si-a gãsit 100 de milioane de fani în lumea sportivilor, pânã în zilele noastre…, cu precãdere cã nici un supliment alimentar, din categoria sa nu se apropie de proprietãtile ce-l definesc!

Mã caracterizeazã consecventa. Sunt ultraconsecvent, fapt pentru care orice modificãri cât de mici, în ceeea ce priveste antrenamentele si dieta le pot lesne observa. Acele modificãri ce le-am trãit prin administrarea N.O. - XPLODE, le pot numi oricum, numai nesemnificative, nu si, toate aceste schimbãri sunt pozitive…PE BUNE. Este de la sine înteles cã, datoritã CEM 3 nu  voi pierde acea striere muscularã ce am dobândit-o, de care, depinde cariera mea.

si, de aceea voi apela în continuare la un alt supliment, la CELL MASS TM. O energie debordantã, concentrare totalã, pompare sanguinã de exceptie, mãrime, densitate si vascularizare muscularã, vitezã de reactie sporitã, fortã, performante, toate acestea le-am atins prin administrarea N.O. - XPLODE, când am luat prima dozã înainte de antrenamentul ce a precedat sedinta foto pentru BSN TEAM si, înainte de sedinta propriu-zisã. De aceea, niciodatã nu mã voi antrena, ba mai mult nu voi poza fãrã a-mi administra aceastã formulã de-a dreptul miraculoasã.

Combinatia fericitã dintre ingredientele caracterizate prin efecte rapide asupra organismului cu, sistemul revolutionar de transport al creatinei în organism, la celula muscularã face ca toate componentele ce intrã în formula acestui supliment sã actioneze sinergic, rapid si eficient fãcând posibil, totodatã ca efectele lui sã persiste multã vreme, în organism. Nici un alt supliment alimentar nu poate mãcar sã ”tinã trena” acestuia, fiecare sesiune de antrenament meritã sã fie precedatã de administrarea suplimentului celui mai eficace, care asigurã nivelul energetic necesar atingerii performantelor maxime.

Dacã antrenamentele reprezintã pentru tine mai mult decât un simplu deziderat, atunci apeleazã cu încedere la N.O. - XPLODE.

  
InformaţiiArticole ProLifeScrie un comentariu
Nu aveti posibilitatea de a adauga comentarii! Vă mulţumim

Ultimele link-uri adăugate
shopmania.ro
Piscine Ecologice
Revista LYL
Suplimente Nutritive
Nutrex Research
Muscle Asylum Project
Syntrax Innovations
Anabolic Xtreme
www.gasparinutrition.com
www.maxfitmag.com

ISO 9001
ISO 9001

ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Smartbuy.ro - preturi si comparatii Addsite:: Magazine online - Sport TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66 jocuri Director Web Romania Acid Links - director web Adauga site in top online sanatate familie intretinere Cazare Predeal Adevarate.Net Poliamida Director Web AdSmarty Web Design Desene de colorat Bloogle Director Web ClickLink.ro Director web romania dotro.cn Promovat de Red-Web Dot Romania Director Web dYr.ro Reviste eLinks.ro Cel mai cuprinzator director romanesc Fier forjat Informatii in timp real www.realtimeinfo.ro Director web Director Web SEODIR SEO Romania Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc  indexsite Director Web Inscrie.com Medicamente LinkPlus Siteuri