Pagina principala  |    Forum  |    Despre Noi  |    Contact  |    MAGAZIN  |    PRODUSE LA PROMOTIE
ro en fr de hu it

<< Septembrie 2017 >>
  Lu. Ma. Mi. Jo. Vi. Sa. Du.
>  0  0  0  0 1 2 3
> 4 5 6 7 8 9 10
> 11 12 13 14 15 16 17
> 18 19 20 21 22 23 24
> 25 26 27 28 29 30  0


INVATA SA SLABESTI!
Ai liber la dulciuri, ignori caloriile şi uiţi de restricţii. Învaţă câteva tehnici de slăbit şi vei pierde kilograme cât ai clipi.

Trebuie să ai permanent în minte că cel mai sănătos mod de a slăbi este să ai un regim de viaţă echilibrat.

-    Mănâncă un aliment bogat în proteine

O poftă crescută de mâncare poate fi domolită cu o felie de brânză slabă, o bucată mică de friptură de curcan sau cu un pumn de cereale. Începe-ţi ziua cu un bol de cereale cu lapte sau un sendviş hrănitor, care să-ţi confere energie întreaga zi. Astfel vei reuşi să eviţi tentaţiile dulci ce pot apărea la fiecare pas.

-    Răsfaţă-te cu o porţie de cartofi, însă ocoleşte-i pe cei prăjiţi
Cartofii sunt nişte legume extrem de hrănitoare. Comandă la prânz cartofi copţi sau o porţie de piure cu o friptură slabă de pui.
-    Alege un baton de slăbit sau unul de cereale învelite în ciocolată
Pentru un număr mic de calorii acesta îţi va satisface pofta de dulciuri şi îţi va potoli foamea pentru câteva ore. Nu le ocoli atunci când îţi doreşti o gustare sănătoasă. Până la urmă, cine ar refuza o bucată de ciocolată, fie ea şi sub forma unui baton de cereale integrale?
-    Nu ezita să-ţi satisfaci poftele

Atâta timp cât te vei limita la câteva tablete şi nu la o ciocolată întreagă, la o felie de tort şi nu la tot platoul de prăjituri, dieta pe care o urmezi nu va avea de suferit. Trebuie să nu uiţi că cea mai sănătoasă modalitate de a slăbi, şi mai apoi de  a te menţine, este de a avea un regim de viaţă echilibrat!
-    Stabileşte-ţi obiective realizabile atunci când vine vorba de surplusul de kilograme
Încearcă în fiecare zi să ai în minte aceste obiective, iar atunci când se întâmplă să calci strâmb, nu te mai învinovăţi trei zile continuu. I se poate întâmpla oricui, important este să nu te laşi descurajată şi să revii la obiectivul iniţial cât mai repede.
-    Nu ocoli activităţile fizice

Chiar şi atunci când ştergi praful sau faci curăţenie prin casă depui un efort fizic, care se traduce prin calorii pierdute. Aşa că nu te sustrage de la astfel de activităţi, pentru că-ţi sunt de mare ajutor dacă vrei să te menţii în formă.
-    Identifică ce-ţi provoacă senzaţia de foame

Dacă observi că aceasta este direct relaţionată cu perioadele de stres sau cu stările de apatie şi tristeţe, ar trebui să te convingi că mâncarea nu trebuie să constituie un refugiu. Încearcă să-ţi creezi propriul sistem prin care să-ţi dai seama dacă te confrunţi cu o nevoie reală de hrană sau doar cu o poftă trecătoare, înainte să provoci adevărate ravagii culinare.
-    Rezervă-ţi timp şi pentru tine

Oferă-ţi câteva ore numai pentru tine, dar nu le folosi pentru vreo ieşire la restaurant, ci pentru o repriză de shopping, pentru o şedinţă relaxantă de masaj sau de saună.

-    Scapă de sentimentele negative prin sport. Nu te refugia în mâncare!
Femeile tind să-şi ascundă supărarea şi eventual să o compenseze cu o cutie întreagă de bomboane. De acum înainte, de fiecare dată când eşti agitată sau nervoasă mergi în parc şi plimbă-te!
-    Nu mai analiza fiecare amănunt
Regula conform căreia femeile analizează timp îndelungat fiecare eveniment cu care se confruntă se aplică şi în cazul dietelor. În plus, femeile au şi un simţ autocritic foarte dezvoltat. Această combinaţie se dovedeşte a nu fi deloc benefică pentru cele care doresc să ţină un regim de slăbit. În subconştientul feminin se produc tot felul de asocieri care mai de care mai ciudate şi din păcate, toate au un efect nefast asupra voinţei lor, care într-un sfârşit cedează presiunii şi dă frâu liber poftelor culinare.
-    Nu renunţa la mâncărurile preferate
Ştii prea bine că ceea ce este interzis tentează întotdeauna mai mult decât orice altceva. Este normal să pofteşti zilnic la o îngheţată sau la o pungă de popcorn, dacă tocmai aceste alimente sunt „ilegale”. Aşa că cea mai bună sugestie ar fi să încerci să incluzi în regimul tău alimentar zilnic şi un meniu care să-ţi placă foarte mult, dar să ai grijă să nu depăşeşti limita permisă de calorii. O altă opţiune ar fi să încerci să ţii un regim strict toată săptămâna, iar într-una din zile, de preferat în weekend, să te răsfeţi cu tot ce pofteşti.

Personalizează-ţi aceste mici trucuri şi vei scăpa de kilograme mai eficient decât atunci când ţii o dietă clasică!
  
Informaţii


Articole ProLife


Linkuri

Utilitatea articolului
Acest articol a fost notat de vizitatori cu nota medie .


Scrie un comentariu
Nu aveti posibilitatea de a adauga comentarii! Vă mulţumim

Ultimele link-uri adăugate
shopmania.ro
Piscine Ecologice
Revista LYL
Suplimente Nutritive
Nutrex Research
Muscle Asylum Project
Syntrax Innovations
Anabolic Xtreme
www.gasparinutrition.com
www.maxfitmag.com

ISO 9001
ISO 9001

ProNutrition VitaLife Nature's Best MadMax Nutrend USA Natural Max Performance BSN MuscleTech Jasper Syntrax Gaspari Nutrition
 
promovat si listat in directoarele web
  Medicina Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Smartbuy.ro - preturi si comparatii Addsite:: Magazine online - Sport TRAFIC TRIPUL - Directo Web Promovare Web ClickLink.ro Director Web Romanian Top66 jocuri Director Web Romania Acid Links - director web Adauga site in top online sanatate familie intretinere Cazare Predeal Adevarate.Net Poliamida Director Web AdSmarty Web Design Desene de colorat Bloogle Director Web ClickLink.ro Director web romania dotro.cn Promovat de Red-Web Dot Romania Director Web dYr.ro Reviste eLinks.ro Cel mai cuprinzator director romanesc Fier forjat Informatii in timp real www.realtimeinfo.ro Director web Director Web SEODIR SEO Romania Pagina indexata de motorul de cautare Romanesc  indexsite Director Web Inscrie.com Medicamente LinkPlus Siteuri